Om Metervarer

Metervarer er ‘Stofgårdens’ nye navn. Navneskiftet sker, da butikken får ny indehaver i 2019, og vi vil også få etableret butikken som webshop.

Stofbutikken har eksisteret i mange år, og den har senest været kendt under navnet Stofgården.

Metervarer er lokaliseret i Hillerøds gamle gågade, Helsingørgade 8D. Hos Metervarer gør vi en dyd ud af at have et stort udvalg af alle former for stof, garn og sytilbehør. Derfor få vi nye sjove, lækre og anderledes varer ind af døren hver uge.

Vi går selvfølgelig mest af alt efter at have det i butikken, som du som kunde efterspørger.

Derfor tager vi også altid glædeligt imod efterspørgsler på andre varer. Metervarer har de skønneste og hurtigste leverendører, som vil stå på hænder for at skaffe alt det anderledes, mange meter stof eller garn, eller andet vi efterspørger inden for stof, garn og sytilbehør.

Specialbutikken ejes af Gitte Bo Hermann, som har været en del af butikken de sidste 3 år.

Hun har en baggrund og uddannelse som sælger af dame tekstil fra Magasin Du Nord, beklædninghåndværker fra TEKO (industriel syerske). Også har hun en professionsbachelor i tekstilformidling, håndværk og design fra UCC. En baggrund og viden der bliver brugt, når der skal indkøbes varer, rådgives kunder og generelt give vejledning i butikken.

Kom ned i butikken og gå på opdagelse. Besøg os på Facebook og se hvilke dage, vi tilbyder syundervisning eller bare for at se, hvad der sker ”dag-til-dag” i Metervares verden. Du kan også følge med i vores hverdag på Instagram. Her kan du også se, hvilke varer vi får hjem.

Vi glæder os til at se jer i Metervarer butikken Helsingørsgade 8D!

skincornerbx3

MetervarerStof

se mere

 

 

skincornerbx2

MetervarerGarn

se mere

 

 

skincornerbx1

MetervarerSytilbehør

se mere